TANÁCSADÁS (ONLINE / SZEMÉLYES)

Elakadtál a nappali átrendezése közben, nem tudod, hogyan kezd el a fürdőszobád felújítását, vagy szeretnéd átalakítni a konyhát, de tanácstalan vagy, akkor erre van szükséged! A tanácsadás keretén belül tőlünk nemcsak gyakorlatias tanácsokat kapsz, hanem rávilágítunk pár lehetséges buktatóra is. A tanácsadás történhet online vagy személyes találkozó keretein belül is. Lezárásként pedig kapsz tőlünk egy összefoglalót az elhangzottakról, moodboardokat valamint inspirációkat.

  • online konzultáció vagy személyes találkozó, konzultáció, helyszíni felmérés*
  • az ingatlan adottságainak felmérése, értékek/problémák meghatározása a rendelkezésre álló erőforrások mértékének a figyelembevételével
  • ajánlás a tér(át)szervezésre, -alakításra, térkiosztás alaprajzzal
  • koncepcióterv kidolgozása (saját, egyéni stílus meghatározása, színek kiválasztása, bútorozási/berendezési stílus konzultáció, javaslat beszerzési helyekre)
  • stílus board, moodboard
  • a konzultáción elhangzottak összefoglalása alapján: „akcióterv” készítése, reális célkitűzések definiálása
Látványterv és bútorkonszignáció igény esetén, egyedi árajánlat alapján kérhető. A tanácsadás díja minden esetben egyedi árajánlat alapján készül. Amennyiben irányárakra vagy kíváncsi, kérlek, érdeklődj e-mailben! Az online űrlap kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot a konzultációra. *Helyszíni felmérés esetén az utazási költség egyeztetésére a szolgáltatás megrendelésekor kerül sor. Az utazási költség összege függ a lokációtól. Budapesten belül plusz díj nem kerül felszámításra.

ÍRJ NEKÜNK, ÖRÖMMEL SEGÍTÜNK!